Jotain ihan muutosta

Näkyviä tuloksia kehitystyöhön ja johtamiseen osaavalla Agile-, Lean- ja Scrum-koulutuksella, valmennuksella sekä tuotekehityspajoilla.

Lekman Consultingin asiakkaat

Asiakkaitani ovat suomalaiset startupit, yritykset ja julkishallinto. Toimintaansa ovat kanssani kehittäneet esimerkiksi Aalto-yliopisto, ABB, AEL, Cadmatic, Codento, CRF Health, Dreamdo, Elisa, Euroloan, FCG, Fonecta, Fira, Futurice, Hansel, Helsingin opetusvirasto, If, Invesdor, Kauppalehti, Kiosked, Knowit, Kemppi, Liikennevirasto, Maanmittauslaitos, Maaseutuvirasto, Metropolia, Napa, Nokia, Nordea, Orion, Patria, Puolustusvoimat, Qentinel, Samlink, Sonera, Sanoma Pro, Rovio, Rubic, SC5, SPR, THL, Tietopalvelukeskus, Valtiokonttori, Valtiovarainministeriö, Väestörekisterikeskus ja Wunderkraut.

Lare Lekman kouluttajana ja valmentajana
  • Scrum.org Professional Scrum Trainer
  • Scrum Alliance Certified Enterprise Coach
  • Certified Results Coach
  • NLP Master Practitioner
  • PADI Open Water Scuba Instructor
  • Suomen Urheiluliiton valmentaja
Laren tarina
Lekman Consulting

ken-schwaber-lare-lekman
Siirryin konsultiksi 2008. Olen suomentanut The Scrum Guiden ja minulla on kouluttajan ja valmentajan pätevyys usealta järjestöltä. Olen auttanut kymmeniä organisaatioita oppimaan nopeammin ja kehittämään parempia tuotteita. Kuvassa opettajani, Scrumin toinen keksijä Ken Schwaber.

Invesdor

invesdor-mascots
Invesdor on johtava pohjoismainen joukkorahoituspalvelu, jonka perustimme kotimaisen tiimin kanssa keväällä 2012. Invesdorin avulla on helppo sijoittaa nuoriin yrityksiin ja hankkia omalle yritykselle rahoitusta. Toimin Invesdorin teknisenä neuvonantaja ja yhtenä perustajana. Invesdor valittiin 2014 sadan lupaavimman eurooppalaisen startupin joukkoon.

Wreckamovie

Wreckamovie.comin Mindtrek-palkinto 2008
Kehitimme Iron Sky -tuottajien kanssa joukkoistuspalvelun elokuvien ideoimiseen ja toteutukseen. Wreckamovie voitti MindTrek-palkinnon 2008. Kuvassa vasemmalta palkitut Samuli Torssonen, Peter Vesterbacka, Timo Vuorensola, Vesa Vänskä, Atte Joutsen ja Lare Lekman.

Ekahau

Ekahaun tuotteita ja palkintoja
Ekahaulla johdin WLAN-paikannus- ja mittaustuotteiden kehitystä 2001-2007. Ekahau on palkittu teknologiasta ja innovaatioista mm. EU:ssa ja Wall Street Journalissa. Menestyksekäs tiimimme siirtyi Scrum- ja TDD-menetelmiin Suomen ensimmäisten yritysten joukossa 2003.

WapIT

Wapitin rekryilmoitus ja logoja 1999
Työskentelin 1999-2001 mobiilipaikannuksen ja palvelukehityksen vetäjänä. Osaajapulassa keksimme julkaista työpaikkailmoituksen Aku Ankassa. Mahtavasta tiimistä ja tuotteista huolimatta yhtiö päätyi konkurssiin. Lue Mato Valtosen opettavainen Wapit Story.

Meridian Systems

Keltaisten Sivujen karttapalvelu 1998
Valmistuttuani työskentelin sovelluskehittäjänä ja tuotepäällikkönä 1997-1999. Kehitin mm. Keltaisten Sivujen ja Etuovi.comin karttapalvelut. Toteuttamani karttademo valittiin MikroBitti- ja Tietokone-lehtien Internet-liitteessä 5/1999 Suomen parhaaksi karttapalveluksi.

Metropolia

Lare Frankfurt am Mainin lentokentällä 1996
Valmistuin insinööriksi 1997 erikoistuen paikkatietotekniikkaan. Oppilaskunnan hallituksessa autoin käynnistämään koulun tutor-toiminnan ja sain valmistuessani stipendit opettaja- ja oppilaskunnilta. Työharjoittelun suoritin Frankfurt am Mainin lentokentällä.

Referenssejä

Our team was very happy with the course. Lare is an inspiring and energetic coach. –Pia Ruusukivi, Kauppalehti Verkkokehitys

Lare is a great guy. Professional, easy to work with, and open for new ideas.
–Saku Tuominen, Idealist Group

Lare is a great CTO in many levels. First: He does his work with love.
–Timo Vuorensola, Director

Agile is a much overused word, but when describing Lare, there’s no better word. –Peter Vesterbacka, Member of the Board

Lare did an excellent job in creating and orchestrating the R&D team from day one. –Antti Korhonen, President and CEO

Lare is an innovative person who can certainly motivate people to do their best. –Janne Huhtanen, Software Developer, Vice President

Lare is very goal-oriented and full of enthusiasm. –Jouko Vierumäki, CTO

Lare is a good guy. –Mato Valtonen, CEO