Julkinen Professional Scrum Foundations / Master -kurssi Helsingissä 29-30.5.2018

Kaipaako kollegasi käytännöllistä Scrum-koulutusta tai kertausta? Vielä ehditte mukaan julkiselle Scrum Foundations / Master -kurssille Helsingissä 29-30.5.

Professional Scrum Foundations (PSF) sisältää teoriaa, käytäntöjä, keskusteluja ja harjoituksia. PSF-kurssilla erityinen painotus on 2-3 harjoitus-sprintillä, joissa opitaan käytännössä Scrumin säännöt, roolit, tapahtumat ja tuotokset. Lisäksi käsitellään fasilitoinnin, tiimin valmennuksen ja ketterän projektityön parhaita käytäntöjä. Kurssi johtaa Professional Scrum Master -sertifiointiin, kun (verkossa omalla ajalla tehtävä) Scrum.orgin loppukoe menee läpi.

Lisätietoa koulutuksesta Scrum.orgin verkkosivuilla:
https://www.scrum.org/courses/professional-scrum-foundations-training

Kurssihinta 1.450 euroa (alv0%) sisältää ennakkomateriaalit, aamupalat, lounaat, kahvit, kurssikirjat, PDF-materiaalit, kuvat fläpeistä, verkossa omalla ajalla tehtävä Scrum.orgin loppukoe (kaksi maksutonta yritystä per henkilö) ja Professional Scrum Master -sertifioinnin loppukokeen onnistuneesti suorittaneelle.

Kouluttajana toimii Professional Scrum Trainer Lare Lekman, jonka kurssipalaute on yleensä kiitettävää. Tässä palautetta viimeisimmältä kurssilta: ”Lare on vannoutunut scrum-ukkeli, jonka osaaminen aiheessa on rautaista tasoa. Lare on lisäksi huipputyyppi, jolla on selkeä ja rauhallinen tapa esittää asioita ja perustella näkemyksiään. Lare on ehdottomasti oikea kaveri johdattamaan meitä Scrumin saloihin, suosittelen!”  

Kurssikielenä on suomi ja kurssipaikka Helsingin keskusta tai Ruoholahden seutu. Kurssipaikka, tarkempi ohjelma ja ennakkomateriaalit ilmoitetaan osallistujille viimeistään noin viikkoa ennen kurssia.

Ilmoittaudu kurssille tästä

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s