Dreamdo auttaa unelmoimaan ja toteuttamaan unelmia. Sain kesällä kutsun kouluttamaan uutta startupia.

Mikkelissä sijaitsevan Dreamdon kehitystiimi koostuu lahjakkaista nuorista aikuisista. Aloitimme kaksipäiväisellä Professional Scrum Foundations -kurssilla, joka sopii hyvin Scrum-tiimin käynnistämiseen. Koulutuksen jälkeen oppilaat suorittivat kurssiin sisältyvän Professional Scrum Master -kokeen. Onnittelut uusille sertifioiduille Scrum Mastereille!
Kouluttajan saama keskiarvo oli 4,6 asteikolla 1-5. Kiitos arvokkaasta palautteesta.

Kehitystiimin päästyä vauhtiin osallistuin valmentajan roolissa tiettyihin sovittuihin palavereihin. Valmentajana kuuntelen, jaan kehuja ja annan lopuksi parannusehdotuksia, joista keskustellaan kehitystiimin ja esimiesten kanssa. Pikanttina piirteenä tiimi pelaa Planning Pokeria työmääräarvioiden antamiseksi seisten vuorovaikutuksen lisäämiseksi.

Dreamdon verkkopalvelu julkaistiin 13.9.2012 Akateemisessa Kirjakaupassa, jossa esiintyivät Eva & Manu ja Antero Lindgren. Mahtavat onnittelut ja energiaa tuleviin julkaisuihin!Dreamdon unelmien selausnäkymä.  

Dreamdon kehitystiimi Professional Scrum Foundations -kurssilla Mikkelissä 1.6.2012.

Dreamdon kehitystiimi pelaamassa Planning Pokeria työmääräarvioiden antamiseksi.
Tiimi pelaa seisten, koska kokee sen lisäävän läsnäoloa ja vuorovaikutusta. Nerokasta! 

2 thoughts on “Dreamdo antaa unelmille siivet

  1. Minusta etätyöstä on haittaa: ihmiset istuvat yksin kotona, koko päivän, yöpaita päällä tietsikkansa kanssa. Ei synny hedelmällisiä vuorovaikutustilanteita, ei synny energioiden kohtaamista. Ihminen ajattelee omiaan, ei pääse syntyyn uutta, oman ajattelun lisäarvoksi. Avoimmuus, kommunikointi, ennakkoluulottomuus, energinen fiilis löytyy yhteydestä toiseen ihmiseen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s